. Тялото на бившия заместник-ръководител на отдела за борба с екстремизма

...
. Тялото на бившия заместник-ръководител на отдела за борба с екстремизма
Коментари Харесай

Руски генерал-майор от МВР се самоуби

. Тялото на някогашния заместник-ръководител на отдела за битка с екстремизма е открито във вилата му в село Голиково. 
Прочетете още
Бившият чиновник на сигурността беше на 72 години, предишния месец беше отхвърлен от поста зам.-началник на отдела. Според съветските чиновници на реда генерал-майорът се е самоубил.



Документ за уволнението на генерал-майор Владимир Макаров

Telegram каналите съобщават, че Макаров се е прострелял. Съпругата му разкрила тялото му към 7:00 сутринта, а до него лежал револвер, съобщава ТАСС. Съобщава се, че брачната половинка се е обадила на сина си, който е извикал кола за спешна помощ, само че генералът не е могъл да бъде избавен. Въз основа на естеството на пострадванията се допуска, че той се е самоубил. Семейството на генерала е разпитано в Следствения комитет.

Някога Макаров беше основният уредник на следенето и „ лова “ на съветски опозиционери и публицисти. Известно е, че след оставката си той е бил в меланхолия.

Припомняме, че съгласно оценки на японското разузнаване 20 съветски генерали са били убити във войната в Украйна.

Онзи ден в Руската федерация се пробваха да отровят помощника на Кадиров генерал-майор Апти Алаудинов, заяви ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров. Според него на командира на специфичния отряд „ Ахмат “ е изпратено писмо, наситено с отрови, след което той, дружно с двамата си адютанти, се озовава в московска клиника.

Между другото, Алаудинов предвижда, че войната в Украйна ще завърши, когато „ Русия престане да съществува “ или НАТО престане да съществува в настоящия си формат.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР